Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Pásmo ochrany vodného zdroja - obecné smetisko?

Nasťahovali sa k nám noví susedia. Ideálna rodinka. Dve dcéry, syn, SUV a labrador.

(No dobre, labrador je čierny a poštárka Helenka si vymohla, aby si poštu preberali na pošte, lebo labrador by rád potrhal všetko, čo ide okolo).  Až na túto čiernu škvrnu celkom fajn susedia. Záhradka upravená, dom zrekonštruovaný... A občas utrúsené reči o tom, ako sú títo dedinčania divní... A smeti. Tuhý odpad zo záhrady vyvážajú na koniec ulice a vysýpajú ho na okraj lesa. Pokiaľ to bol len odpad zo záhrady, mávol som rukou.  Nie sú v tom sami, čo to takto riešia a je to biologicky 100% rozložiteľné v priebehu pár rokov. Ale dnes sa pustili do rekonštrukcie kúpeľne a hybaj s kachličkami a tehlami zasa do lesa.  Za bieleho dňa, v pohode a kľude. Pásmo ochrany vodného zdroja? Nevadí...

A teraz mi poraďte, čo s tým mám robiť?

 

Fotodokumentácia:

Smetisko v ochrannom pásme

Tá kopa odpadu vzadu je odpad zo záhrady, prípadne z kuchyne, ale detaily sem dávať nebudem...

Ochranné pásmo - tabuľa

Ak by vás zaujímalo, čo je na tabuli, tak informuje o ochrannom pásme vodného zdroja.

Dva fúriky odpadu. Medzičasom pribudli ďalšie.

Slovak