Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Čo sa dá vidieť na Slovensku

Počas minulého roka sa mi podarilo vyzbierať niekoľko zaujímavých obrázkov. Možno zabavia aj vás.

Lešenie dimenzované na anorektikov s odhodlaním samuraja...

 

Záchod  pre návštevy v Detskej fakultnej nemocnici. Nemenovaná krajina v strede Európy, 21. storočie. Tou palicou sa odháňajú potkany.

 

A tu sme na opačnom konci civilizačného vývoja. Zákaz vjazdu v jednom smere, upozornenie pre chodcov, vzorové zábrany. Inak poľná cesta medzi Podolím a Očkovom. Stavba kanalizácie. EU peniaze investované správnym spôsobom.

 

Ako dať vedieť, že v aute nie je nič, čo by stálo za vlámanie? Riešenie tzv. Pepetovým štýlom...

 

A opäť niečo z Kramárov. Vedma s ochranou Bohorodičky a obrazu Božieho milosrdenstva. Nech nás Krišna chráni...  Asi jej biznis veľmi nejde, keď upgradovala názov firmy... (tá spodná je staršia verzia). Ani sa nečudujem, keď jej pravidelne v potravinách na Kramároch vyberám tie vizitky z inzertnej nástenky. Hádam ma za to neprekľaje. Inak, vysvetlí mi niekto, čo je to predčasná erekcia?

 

Moja skriňa. Dlho som sa za svoj šatník hanbil, ale teraz som už hrdý lumbersexuál.

Slovak
Tagy: