Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Bulvár v roku 1970

 

Zdá sa vám dnešný šoubiz príliš uletený? Tak sa dívajte.

Rok  1970. Miloš Jakeš si piluje posledné úpravy Správy Ústrednej kontrolnej a revíznej komisie KSČ na 14. zjazd. Inžinieri a technici v kvasinskej Škodovke vyrábajú overovaciu sériu Škody 110R  (ak niekde zoženiete kus, tak ste našli poklad - ale pozor - začali sa vyrábať kópie akože z tejto série). Američania posielajú do komerčnej prevádzky prvé lietadlo so širokým trupom. (Hej,  Boeing 747 Jumbo Jet oslavuje 44 rokov. Možno to dotiahne služobne tak ďaleko ako Colt 1911 Government...)

A v Bratislave vydáva  SÚV ZČSSP (Slovenský ústredný výbor Zväzu česko-slovensko – sovietskeho priateľstva) časopis (magazín pre zábavu a poučenie) HORIZONT.

Dnes len titulná strana deviateho čísla:

Pavol Hammel na titulke časopisu Horizont, 1970

Slovak