Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Rovnanie diskov v Handlovej

Potreboval som súrne vyrovnať štyri disky. Dva na Fiata, dva na Lanciu (na Deltu Integrale budú akurát). Odporúčané rovnanie diskov v Prievidzi som nenašiel a tak som sa vybral do Handlovej.

Našiel som servis ako každý iný + štrkový showroom. Nejaké herky na predaj, pneumatiky po kútoch a obligátny vlčiak na reťazi. Bežný kolorit rušila len jedna zhorená herka  (že by Honda?) v strede showroomu.

Disky som odovzdal počas piatkového horúceho poludnia, v servise bolo prázdno a mechanici sa bavili montovaním pluhu na vystavený traktorík. Ak si niekto pamätá na Redneck Rampage, tak to bolo približne ono, vrátane  montérok na traky... Doteraz fajn...

Na vyrovnanie diskov som musel čakať do pondelka.

Lahoda prišla až v pondelok, čiže dnes.  Od rána nachladnutý som sa snažil ako tak fungovať. Práve som vyzdvihoval Natanaela v škole, keď mi volali z "rovnárne", že disky sú hotové.

Vybral som sa do Handlovej. Natanael nebol príliš ochotný, ale autá pred C.B. One mu spravili náladu. Škoda, že to nebol náš servis...

V našom servise disky samozrejme neboli nachystané, takže po príjazde ich len vyťahovali zo skladu. Ale na štrkovom showroome pribudli ďalšie dva traktoríky a zmizla jedna krásna Lancia Thema.

Doklad bol vystavený na 60 €, čo som podpísal, lebo v piatok sme sa dohodli na 20€ za kus. Následne sa týpek opravil a vystavil mi správny doklad. Ešte stihol podotknúť, že môžem byť rád, že mi neúčtuje vyzúvanie... Celý čas bol ale divný a pôvodný doklad predo mnou nezničil. Na obrázku si všimnite, že doklady nemajú číslovanie...

Divné. Bloček som samozrejme nedostal, ale ponáhľal som sa domov do postele. Dúfam, že disky sú naozaj vyrovnané a môj dvorný pneuservisák mi ich neotrepe o hlavu...

 

English
Image: